Turnpakjes

Bent u op zoek naar turnpakjes? Dan bent u bij Redesa turnkleding aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende soorten turnkleding van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Zoektocht naar goedkope turnkleding van goede kwaliteit

Turnpakjes zijn best prijzig. En kinderen groeien snel waardoor u regelmatig nieuwe turnkleding nodig heeft. Bij Redesa weten we daar alles van. Oprichter Loes zocht turnpakjes voor haar drie kinderen die beter geprijsd waren. En deze website is het resultaat van haar zoektocht zodat u ook kunt profiteren van haar bevindingen. Naast nieuwe turnkleding, bijvoorbeeld van het Engelse merk The Zone, kunt u bij Redesa ook terecht voor tweedehands turnpakjes.

Tweedehands turnpakjes

Verschillende merken, maten en modellen

In de winkel vindt u verschillende soorten turnpakjes voor kinderen. Met lange mouwen of mouwloos, in verschillende kleuren en dessins en met mooie details zoals steentjes, hologram print, sterren of glanzende en doorzichtige tussenstukken. Voor elke smaak kunt u een geschikte turnoutfit vinden. Onze turnpakjes voor kinderen beginnen vanaf maat 104 en gaan door tot volwassen maten. We verkopen niet alleen turnpakjes voor meisjes maar ook jongens kunnen bij ons terecht voor turnkleding.

Eerst even komen passen? Maak dan een afspraak

De turnkleding is online te koop via de webshop. Wilt u liever eerst komen passen? Dan bent u van harte welkom. Maakt u dan eerst even een afspraak? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-11114376. U kunt ook een mailtje sturen naar Redesaturnpakjes@outlook.com. Redesa is gevestigd aan de Kapelmeestershoeve 7  in
Apeldoorn.

Share This